Blomsterodlarna Slow Flower Diplomutbildning 2024

För dig som vill satsa på att utveckla din kompetens inom Slow Flowers och få ett fantastiskt nätverk av andra blomsterodlare. 

Begränsat antal platser först till kvarn.

Efter genomgången utbildning:

  • Blir du diplomerad snittblomsodlare
  • Har du fått med dig kunskaper som är avgörande för att lyckas som snittblomsodlare
  • Har du fått möjligheten till ett starkt nätverk som du har största nytta av på vägen mot att arbeta med Slow Flowers.

Vill du läsa mer om våra utbildningar kan du göra det här.

45 000 exkl. moms

Genom att godkänna dessa villkor ingår du ett avtal med Blomsterodlarna där du har tackat ja till din plats i utbildningen, anmälan är bindande.

- När du godkänt detta avtal kommer en faktura skickas till dig, betalning garanterar plats på utbildningen. 

- Om du behöver avsäga dig platsen efter att du har betalat och ångerrätten har löpt ut debiteras en avgift för administrativa- och uppläggningskostnader på 10 % av kursavgiften. Om du avsäger dig din plats när kursen startat återbetalas ingen del av kursavgiften.

- Ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen gäller 14 dagars ångerrätt.

- Återbetalning av studieavgift

Erlagd studieavgift återbetalas inte vid avbokning efter kursstart. Undantag kan göras vid till exempel långvarig sjukdom, styrkt med läkarintyg. Ansökan om avhopp, styrkt med läkarintyg, görs skriftligen till Blomsterodlarna på [email protected].

- Inställd kurs 

Blomsterodlarna har rätt att ställa in en kurs pga för få anmälda deltagare. Anmäld deltagare kommer att bli erbjuden nya kursdatum alternativt full återbetalning av kursavgift. 

- Force Majeure

Blomsterodlarna förbehåller sig rätten att ställa in eller skjuta på kurstillfällen alternativt ställa om fysisk undervisning till digitalt format eller förändra innehållet i utbildningen och/eller kursledare på grund av omständigheter som vi inte har kunnat förutse, påverka eller som är utom vår kontroll; så kallad Force Majeure. Force Majeure kan exempelvis vara arbetsmarknadskonflikt, strejk, upplopp, sjukdom, brand, naturkatastrof, epidemi, långvarigt elavbrott och tvingande myndighetsbeslut eller starka myndighetsrekommendationer.

- Reservation för ändringar

Blomsterodlarna förbehåller sig rätten att göra ändringar.

- Vi samlar in dina uppgifter och behandlar dem på ett ansvarsfullt sätt enligt GDPR och vi sparar dem endast så länge vi behöver dem för att skicka ut faktura och information.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in