Om oss

....................

Vi är tre blomsterälskare som brinner för hållbarhet, odling, kreativitet och kvinnligt företagande. Både Sofia och Paulina gick runt med varsin dröm i hjärtat, att skapa en utbildning inom slow flowers. När vi sedan träffades, vågade uttala våra drömmar och dessutom träffade Malin som kompletterade oss både som människa och med sin kompetens, gick det snabbt. Nu utbildar vi och håller workshops för dig som vill göra verklighet av dina blomsterdrömmar.

 

Paulina Alesand

...............

Trädgårdsmästare som sedan 2016 driver företaget Velobloom som är en trädgårdsbyrå, blomsterbyrå och mobilt packcykelföretag tillsammans med sin man Johan. Har varit verksam som trädgårdsmästare sen 2007 med erfarenheter från både handelsträdgård och privata trädgårdsföretag. Paulina har jobbat med utbildning och kurser mot företag som Granit och trädgårdsföreningar runt Nyköping. Pratar för och har en enorm passion för blommor odlade i Sverige på ett naturligt sätt. I och med blomsteruppropet och genom sina egna kanaler har hon puffat för detta sedan 2016. Med sin trädgårdsmästarutbildning och Floret flowers utbildning i ryggen odlar hon snittblommor på Lövsund i sina växthus och på friland både till privatpersoner och företag.

 Sofia Wikander

................

Snittblomsodlare och florist på sitt egna företag Gillmyra Blomster. Brinner för att uppmärksamma närodlade blommor i säsong för att förändra estetikidealen och för att få florister och konsumenter att göra medvetna val när det kommer till snittblommor, dekorationer och event. Sofia är utbildad florist och har vidareutbildat sig på Alyssa Lytle's Flowering Minds. Sofia är också ordförande i föreningen Snittblomsodlare i Sverige och har ett gediget nätverk av blomsterodlare i hela landet. Sofia är från början utbildad pedagog och drömmen att skapa en utbildning inom Slow Flowers har legat och pyrt sedan hon själv utbildade sig.

 Malin Poppy Darcy Mörner

...............

Storyteller och Fotograf som älskar att fotografera och filma grönska och blommor. Malin har en magisterexamen i Internationell ekonomi och har jobbat som analytiker i finansbranschen i 10 år innan hon sadlade om och började jobba som fotograf för 8 år sedan. Malin jobbar idag med större företagskunder som Nikon, Boråstapeter och Skofabriken Kavat, där hon hjälper till med att bygga varumärke genom bilder och filmer. Malin brinner för kvinnligt företagande, sociala medier, att inspirera till att våga ta betalt för sina tjänster och produkter, och att driva ett hållbart företag.

Vill du veta mer?

....................

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mer information om utbildningen.