Om oss

....................

Vi är tre blomsterälskare som brinner för hållbarhet, odling, kreativitet och kvinnligt företagande. Både Sofia och Paulina gick runt med varsin dröm i hjärtat, att skapa en utbildning inom slow flowers. När vi sedan träffades, vågade uttala våra drömmar och dessutom träffade Malin som kompletterade oss både som människa och med sin kompetens, gick det snabbt. Nu utbildar vi och håller workshops för dig som vill göra verklighet av dina blomsterdrömmar.

 

Paulina Alesand

...............

Paulina är trädgårdsmästare, odlare och blomsterförespråkare som fascineras av de avtryck som odling gör i kvinnors liv. Att starta utbildning och vara med på kvinnors resa till något eget är något som funnits med Paulina under en lång tid.  Blomsterodlarna är en utbildning där det utrymmet finns och får ta plats. Hon låter passionen för det blommiga och enkla ta plats i mötet med de hon träffar, 2019 var hon med och startade Blomsteruppropet för att belysa och skapa en varaktig förändring kring slow flowers.

 

 Sofia Wikander

................

Snittblomsodlare och florist som brinner för att uppmärksamma närodlade blommor i säsong för att förändra estetikidealen och för att få fler att göra göra medvetna val när det kommer till snittblommor, dekorationer och event. Sofia är en av ägarna i företaget Stockholm Slow Flowers som skapar blomsterarrangemang till event, bröllop och begravningar med närodlade blommor. Sofia har varit ordförande i föreningen Snittblomsodlare i Sverige och har ett gediget nätverk av blomsterodlare i hela landet. Sofia är från början utbildad pedagog och drömmen att skapa en utbildning inom Slow Flowers har legat och pyrt ända sedan hon själv utbildade sig.

 Malin Poppy Darcy Mörner

...............

Storyteller och Fotograf som älskar att fotografera och filma grönska och blommor. Malin har en magisterexamen i Internationell ekonomi och har jobbat som analytiker i finansbranschen i 10 år innan hon sadlade om och började jobba som fotograf för 8 år sedan. Malin jobbar idag med större företagskunder som Nikon, Boråstapeter och Skofabriken Kavat, där hon hjälper till med att bygga varumärke genom bilder och filmer. Malin brinner för kvinnligt företagande, sociala medier, att inspirera till att våga ta betalt för sina tjänster och produkter, och att driva ett hållbart företag.

Vill du veta mer?

....................

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du mer information om utbildningen.