Blomsterodlarna

Slow Flower Diplom-utbildning

 

Du har kommit till helt rätt plats om du vill fördjupa dig i blomsterodling och praktiskt förkovra dig i  skapande med blommor. I Blomsterodlarnas Slow Flowers Diplomutbildning ingår allt material i Onlineutbildningen och dessutom  fyra träffar förlagda på Lindeborgs Eco retreat utanför Nyköping. 

Läs mer här

Blomsterodlarna

Slow Flower Online-utbildning

 

Blomsterodlarnas Slow Flowers Onlineutbildning är en distansutbildning med ett unikt och gediget utbildningsmaterial som du läser helt i din egen takt. Under utbildningen ses vi på onlinemöten där du får ta del av föreläsningar, diskussioner, frågor och svar. Den här utbildningen är för dig som vill lära dig mer inom blomsterodling och skapande med blommor helt i din egen takt. 

Läs mer här

Frågor och svar 

Varför ska man gå just er utbildning?

Du kommer att vara på helt rätt plats om du vill förkovra dig i blomsterodling och skapande med blommor. De flesta av våra deltagare vill öka sina kunskaper inom snittblomsodling och göra deras hobby till en större del av sitt liv, och vi är inriktade på att stödja och finnas med på din resa oavsett hur stor del av din sysselsättning blomsterodlingen blir. Det kommer att bli en resa, en resa där du som går växer. Vårt utbildningsmaterial är unikt här i Sverige, i vår utbildningsplattform kan du titta på mer än 100 filmer där vi delar med oss av våra erfarenheter inom odling, floristik och företagande. Men det våra deltagare är allra mest nöjda med är vårt sätt att dela med oss, bjuda på våra resor, bjuda in till ett tryggt rum där det blir så mycket mer än en utbildning. Vi skapar minnen för livet och våra deltagare öppnar upp och får med sig så mycket kunskap och tankar. 

Vad får man med sig efter avslut?

Man får med sig ett nytt självförtroende i att man kan företagande, nätverk, odling, floristik, att se samarbetsmöjligheter, kreativt skapande, foto, marknadsföring, ekonomi mm. En stadig grund att stå på, både kunskapsmässigt och att kunna omvandla det till kompetens för att nå dit den som går vill komma. Vi finns här för att stötta den som går vår utbildning på bästa sätt under just deras resa.

Av vilken anledning startade vi utbildningen?

Vår utbildning är något som vi själva skulle velat ha när vi startade upp våra företag inom slow flowers. Vi vill skapa genvägar åt den som går vår utbildning, för att på så sätt komma fortare framåt. Kunna skapa det företag eller den odling som deltagarna har satt i sina mål och som finns inom dem, deras drömmar. 

 

Ansökan till våra utbildningar 2024 öppnar

Nu är det din tur att följa med oss i Blomsterodlarnas Slow Flower utbildningar under 2024.

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MIN

00

SEK

Följ gärna oss

................

På instagram delar vi tips, idéer, information om kommande workshops och såklart från våra utbildningar.